Empresa

empresa

FERRETERIA MARANGES,S.A. és un empresa familiar del sector del subministrament industrial, ferreteria i bricolatge. Es va fundar l'any 1.929 i en l'actualitat està gestionada per la quarta generació. Per poder arribar fins aquí sempre hem posat per davant de tot la satisfacció del nostre client. El nostre lema ha estat, i és, tenir una ràpida disponibilitat de tot el que el client ens demana. Aquest objectiu s'aconsegueix amb:

1)Una inversió molt elevada en existències. Prova d'això és que el nostre inventari consta de 55.000 referències aproximadament

2)Un coneixement exhaustiu dels mercats de proveïdors i molta experiència en la gestió de les compres, de manera que si algun article no el tenim en existència, el busquem i l'enviem als nostres clients.

La tipologia dels nostres clients, uns 3.000 aproximadament, és molt variada. Des del  particular, el qual pot trobar a les nostres botigues una extensa gamma d'articles de ferreteria, bricolatge i menage, fins els instal.ladors, empreses i administracions públiques, que externalitzen en nosaltres les funcions de magatzem i compres de subministraments industrials.

Atenem als nostres clients en dos punts de venda i autoservei on els oferim:

1)SERVEI DE LLIURAMENT DIARI A DOMICILI. Totes les comandes rebudes fins les 17:30 h. es lliuren el dia següent.

2)SERVEI DE RECOLLIDA RÀPIDA, on poden passar a recollir el material que ens han demanat en un màxim d'una hora. D'aquesta manera s'estalvien les esperes i les despeses que això els pot suposar ja que tant aquest servei com l'anterior és totalment gratuït.

3)SERVEI URGENT INTERDIA, amb un cost pel client de 5€, les comandes rebudes fins les 13h. les lliurem al seu domicili a la tarda del mateix dia.

El nostre equip està constituït per 31 experts professionals que estan contínuament en contacte amb el nostres proveïdors, de les més variades disciplines.

Estem adherits a l"Asociación de Suministros Industriales de España (ASIDE)" i a la cadena de ferreteria i bricolatge CADENA 88.

L'any 2005 vàrem rebre el guardó "Premi a la Iniciativa Comercial", otorgat pel Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat de Catalunya.

empresa empresa empresa